Ingrediënten (1 persoon):
- ½ rode paprika
- 25g magere schapenkaas
- 4 blaadjes verse basilicum
- 4 zwarte of groene, ontpitte olijven
- 4g pijnboompitten
- 1 theelepel pesto
- Rucola
Werkwijze
- Was de paprika, snijd in vier parten en verwijder de zaadlijsten.
- Leg de stukjes paprika met het vel naar boven op een bakplaat en gril ze 7 à 8 minuten op een hoge stand tot het vel zwartgeblakerd is.
- Stop de stukjes paprika in een plastic zak, vouw de zak dicht en laat de stukjes paprika 20 minuten afkoelen. Ontvel ze.
- Of schil de paprika.
- Snijd de feta in dunne plakjes of verkruimel.
- Halveer de olijven.
- Rooster de pijnboompitten kort.
- Leg de stukjes paprika op een plank en stapel feta, basilicum, olijven en pijnboompitten erop.
- Rol de stukjes paprika voorzichtig op en zet elk rolletje vast met een cocktailprikker.
- Leg 2 rolletjes op elk bord.
- Besprenkel de rolletjes met pesto.
- Serveer met rucola.