Over Mij

Saartje Hermie

Ik ben Saartje Hermie, afgestudeerd in de opleiding Voedings- en Dieetkunde aan de Hogeschool Gent in 2018. Naast voeding interesseert beweging en sport mij ook enorm. Daarvoor volg ik een opleiding ‘Personal Coach’ in afstandsonderwijs. Zo kan ik naast voedingsadvies ook bewegingsadvies geven.

In juli 2018 startte ik als diëtiste in Infraligne te Brugge. Naast deze job wou ik mensen ook graag op zelfstandige basis begeleiden. Zo kwam ik terecht bij diëtistenpraktijk De Jaegere in Wevelgem. Vanaf oktober 2018 ben ik daar actief, alsook in mijn eigen praktijk in Wingene. Sinds eind november 2018 help ik ook mensen in de dieetpraktijk van Céline Millet in Oedelem. In mei 2019 besloot ik om volledig voor mijn zelfstandige zaak te gaan en  besloot om mijn job in Infraligne in te ruilen voor een job als diëtiste in groepspraktijk Clavis in Torhout. Naast het advies in de verschillende praktijken is het ook mogelijk om voedings- en dieetadvies aan huis te krijgen.

Als diëtiste ben ik ervan overtuigd dat ieder individu anders is en dus ook persoonlijk advies verdient. Daarom ga ik samen met jou op zoek naar het beste voedingsschema. Dit wordt volledig samengesteld op basis van jouw leven en voorkeuren.

Contact