Ingrediënten (8 hapjes)

  • 1 aubergine
  • 1 courgette
  • 2 tomaten
  • 1 bol mozzarella light
  • Rozemarijn
  • Peper
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 2 eetlepels balsamicoazijn

 

Werkwijze

  • Verwarm de oven voor op 180°C.
  • Maak de groenten schoon en snijd de aubergine, courgette en tomaat in schijfjes.
  • Snijd de bol mozzarella in schijfjes.
  • Maak torentjes van een schijfje aubergine, courgette, tomaat, aubergine, courgette op een prikker.
  • Kruid met peper.
  • Leg bovenaan een schijfje mozzarella.
  • Besprenkel de torentjes met wat olijfolie en enkele druppels balsamicoazijn.
  • Zet 35 minuten in de voorverwarmde oven.
  • Steek een takje rozemarijn bovenop het torentje.
  • Serveer warm.